Find dit brugernavn

Har du glemt dit brugernavn? Sådan finder du det igen

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Brugernavn og adgangskode skal sikre, at det kun er dig, der har adgang til din rejsekonto.

Når rejsekontoen bliver oprettet, indstilles dit brugernavn som standard til at være det samme som din e-mailadresse. I nogle tilfælde er det dog ikke muligt. Hvis du fx ønsker at registrere flere konti med samme e-mailadresse, skal du angive et andet brugernavn for hver ny konto.

Kender du ikke dit brugernavn, opfordrer vi dig til at prøve din e-mailadresse først. Hvis det ikke virker, skal du følge disse trin:

Trin 1
Klik på linket "Har du glemt dit brugernavn?" på log ind-siden.

Trin 2
Indtast din e-mailadresse

Trin 3
Åbn e-mailen, vi har sendt dig, med emnet "Brugernavn til din CWT-konto." Dit brugernavn er synligt sammen med dit navn og virksomheds-id. Hvis du har flere forskellige konti under din e-mailadresse, er de anført i tabellen. For at logge ind på den ønskede konto kan du blot klikke på dit brugernavn. Så dirigeres du tilbage til log ind-siden, hvor du skal indtaste din adgangskode.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din konto, skal du klikke på chat-knappen i skærmens nederste højre hjørne for at kontakte vores kundesupport-team.