All Collections
Login and registration
Dansk
E-mailadresse genkendes ikke
E-mailadresse genkendes ikke

Årsager til at du får en "E-mailadresse ikke genkendt"-fejl ved tilmelding

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Når du har udfyldt din e-mailadresse i det første tilmeldings-skærmbillede, sender vi dig normalvis et link til bekræftelse af din e-mailadresse, så du kan fortsætte med tilmeldingsproceduren for din konto. Men hvis vi ikke kan finde din e-mailadresse i vores register, modtager du en e-mail, der ligner den forneden.

Der kan være forskellige årsager til dette problem.


Prøv at besvare et par spørgsmål nedenfor, som kan hjælpe med at identificere den korrekte e-mail til tilmelding:

  • Er du sikker på, at du har brugt den samme arbejds-e-mailadresse som i CWT Portrait-profilen? Sørg for, at du tilmelder din profil med den samme arbejds-e-mailadresse som i Portrait-profilen.

  • Kan det være, at din virksomhed for nylig skiftede e-mails eller e-maildomæne, og at ændringen ikke blev udført i CWT Portrait-profilen, og at du nu forsøger at tilmelde dig med en ny e-mail eller nyt e-maildomæne? Hvis der skete en ændring, og din "gamle" e-mail stadig findes i Portrait-profilen, skal du prøve at bruge den til tilmeldingen og sørge for at opdatere efter log-in. Hvis den "gamle" e-mail ikke længere er tilgængelig, skal du kontakte kundesupport.

  • Er du sikker på, at CWT Portrait-profilen er blevet oprettet og er aktiv? For at få adgang til myCWT er Portrait-profilen påkrævet. Hvis du ikke har en, skal du bede din virksomhed om at få en oprettet. Hvis ingen af de ovenstående forslag hjalp, skal du kontakte vores supportteam via chatten eller Kundesupport.

Did this answer your question?