Når du har udfyldt din e-mailadresse i det førstetilmeldingsskærmbillede, sender vi dig normalvis et link til bekræftelse af dine-mailadresse, så du kan fortsætte med tilmeldingsproceduren for din konto. Menhvis vi ikke kan finde din e-mailadresse i vores register, modtager du ene-mail, der ligner den forneden.

Der kan være forskellige årsager til dette problem.
Prøv at besvare et par spørgsmål nedenfor, som kan hjælpe med at identificereden korrekte e-mail til tilmelding:

  • Er du sikker på, at du har brugtden samme arbejds-e-mailadresse som i CWT Portrait-profilen? Sørg for, at dutilmelder din profil med den samme arbejds-e-mailadresse som iPortrait-profilen.

  • Kan det være, at din virksomhedfor nylig skiftede e-mails eller e-maildomæne, og at ændringen ikke blev udførti CWT Portrait-profilen, og at du nu forsøger at tilmelde dig med en ny e-maileller nyt e-maildomæne? Hvis der skete en ændring, og din "gamle"e-mail stadig findes i Portrait-profilen, skal du prøve at bruge den tiltilmeldingen og sørge for at opdatere efter log-in. Hvis den "gamle"e-mail ikke længere er tilgængelig, skal du kontakte kundesupport.

  • Er du sikker på, at CWT Portrait-profilener blevet oprettet og er aktiv? For at få adgang til myCWT er Portrait-profilenpåkrævet. Hvis du ikke har en, skal du bede din virksomhed om at få enoprettet.Hvis ingen af de ovenstående forslag hjalp, skal dukontakte vores supporteam via chatten eller Kundesupport.

Venlig hilsen,

myCWT

Did this answer your question?