Efter att du fyllt i dine-postadress i den första registreringsskärmen skickar vi normalt en länk föratt verifiera din e-postadress och för att kunna fortsätta medregistreringsprocessen. I fall vi inte hittar din e-postadress i våra registerfår du ett mail som ser ut så här. 

Det kan finnas flera orsaker tilldetta problem. Allra först ber vi dig svara på frågorna här nedan, vilket kanhjälpa till att identifiera rätt e-postadress för din registrering: 

  • Är du säker på attdu använde samma e-postadress som i din CWT Portrait-profil? Se till att duregistrerar din profil med arbetsmail som i Portrait-profilen. 

  • Är det möjligt attditt företag nyligen har ändrat e-postadresser eller e-postdomäner utan attgöra ändringar i CWT Portrait-profilen och du försöker logga in med en nye-postadress/e-postdomän? Om en sådan ändring har skett och din “gamla” e-postfortfarande finns i Portrait-profilen, försök att använda den för registrering,men kom ihåg att uppdatera den strax efter inloggningen. Om din “gamla” e-postinte längre är tillgänglig kontakta vår kundsupport. 

  • Är du säker på attdu har en CWT Portrait-profil som är aktiv? EnPortrait-profil krävs för att komma åt myCWT. Ifall du inte ännu har en, be ditt företag om att få din profil skapad.  Om något av det ovanstående intevar till hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom chatt eller Kundsupport

  • The myCWT Team

Did this answer your question?