Okänd e-postadress

Undrar du varför du får en 'Okänd e-postadress' -felanmälan när du försöker registrera dig

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Efter att du fyllt i din e-postadress i den första registrerings skärmen skickar vi normalt en länk för att verifiera din e-postadress och för att kunna fortsätta med registreringsprocessen. I fall vi inte hittar din e-postadress i våra register får du ett mail som ser ut så här.

Det kan finnas flera orsaker till detta problem. Allra först ber vi dig svara på frågorna här nedan, vilket kan hjälpa till att identifiera rätt e-postadress för din registrering:

  • Är du säker på att du använde samma e-postadress som i din CWT Portrait-profil? Se till att du registrerar din profil med arbetsmail som i Portrait-profilen.

  • Är det möjligt att ditt företag nyligen har ändrat e-postadresser eller e-postdomäner utan att göra ändringar i CWT Portrait-profilen och du försöker logga in med en nye-postadress/e-postdomän? Om en sådan ändring har skett och din “gamla” e-post fortfarande finns i Portrait-profilen, försök att använda den för registrering, men kom ihåg att uppdatera den strax efter inloggningen. Om din “gamla” e-post inte längre är tillgänglig kontakta vår kundsupport.

  • Är du säker på att du har en CWT Portrait-profil som är aktiv? En Portrait-profil krävs för att komma åt myCWT. Ifall du inte ännu har en, be ditt företag om att få din profil skapad. Om något av det ovanstående inte var till hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom chatt eller Kundsupport.

Did this answer your question?