Återställ ditt lösenord

Har du glömt ditt lösenord eller fortsätter att få felmeddelanden? Så här kan du återställa ditt lösenord.

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Vi vet att det kan vara krångligt att komma ihåg alla sina lösenord. Men tills dess att vi hittar ett bättre sätt att se till att ditt konto är säkrat måste du logga in på ditt konto. Så här gör man det.

Steg 1
På inloggningssidan klickar du på länken 'Glömt lösenord?' under lösenordsfältet.

Steg 2
På sidan Återställ lösenord ger du ditt användarnamn, som vanligtvis är din arbetsmailadress. Efter att ha klickat på knappen NEXT får du ett mail med instruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord. Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn kan du hämta det genom att klicka på länken 'Glömt användarnamn?' under användarnamnsfältet.

Steg 3
Gå till din inkorg och sök efter ett mail som heter “Återställ ditt CWT-lösenord”. Om du inte ser ett sådant mail kolla också din skräppostmapp. Klicka på knappen 'RESET PASSWORD' i e-postmeddelandet för att ange ett nytt lösenord.

Steg 4
Skapa ett nytt lösenord. Se till att ditt nya lösenord följer säkerhetsinstruktionerna. Efter att du klickat på 'CREATE PASSWORD'-knappen kommer du tillbaka till inloggningssidan för att skriva in ditt användarnamn och nytt lösenord.

Webbläsarsupport

myCWT fungerar på nyare versioner av Chrome, Edge, Safari och Firefox. Se till att din webbläsare stöder webbplatser som kräver att JavaScript ska vara aktiverat.

Om du fortfarande stöter på problem med att logga in på ditt konto, klicka på chattknappen längst ned tillhöger på skärmen för att kontakta vår kundsupport för ytterligare hjälp.