Login and registration
Svensk
Återställ ditt användarnamn

Har du glömt ditt användarnamn? Så här får du det tillbaka

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Vi använder ett användarnamn och lösenord för att vara säkra på att ingen annan än du själv har tillgång till ditt resekonto. När ditt konto skapas är ditt användarnamn som standard detsamma som din e-postadress.

I vissa fall är det dock inte möjligt. Om du till exempel har skapat två konton med din e-postadress, måste du ange ett annat användarnamn för det andra kontot.

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn uppmanar vi dig att först pröva din e-postadress. Om detta inte fungerar följer du dessa steg:

Steg 1

Klicka på länken 'Glömt användarnamn' på inloggningssidan.

Steg 2

Skriv in din mailadress

Steg 3

Öppna e-postmeddelandet från oss med rubriken “Användarnamnet på ditt CWT-konto”. Ditt användarnamn kommer att synas tillsammans med ditt namn och anställnings-id. Om du har flera konton under din e-postadress kommer de att anges i tabellen. För att logga in på ditt konto behöver du bara klicka på ditt användarnamn. Då förs du tillbaka tillinloggningssidan där du också ska ange ditt lösenord.

Om du fortfarande stöter på problem med att logga in på ditt konto kan du klicka på chattknappen längst ned till höger på skärmen för att kontakta vår kundsupport för ytterligare hjälp.