Alla mahdollisia syitä, jotka voivat aiheuttaa tunnistamattomasta sähköpostiosoitteesta kertovaan virheilmoitukseen rekisteröitymisen yhteydessä.

Annettuasimeille sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen ensimmäisessä vaiheessa, melähetämme sinulle sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit vahvistaasähköpostiosoitteesi ja jatkaa rekisteröitymistä. Mikäli sähköpostiosoitteesiei löydy meidän tietokannastamme, saat alla olevan sisältöisen sähköpostin. 

Tämäongelma voi johtua useista eri syistä. Alla on muutama kysymys, joihinvastaaminen saattaa auttaa oikean sähköpostiosoitteen löytämisessä:

  • Käytithän samaa työsähköpostiosoitetta, joka onCWT Portrait -profiilissasi? 

  • Onko yrityksenne lähiaikoina vaihtanutsähköpostiosoitteita tai sähköpostipalvelinta? Mikäli näin on, on mahdollista,että uusi sähköposti ei ole päivittynyt CWT Portrait -profiiliin. Käytä tässätapauksessa rekisteröitymiseen vanhaa, Portrait-profiilissa olevaa sähköpostiosoitettasi.Rekisteröitymisen jälkeen voit päivittää sähköpostiosoitteen uudeksi. Mikälivanha sähköposti ei ole enää lainkaan toiminnassa, ota yhteyttäasiakaspalveluumme.

  • Onhan sinulle varmasti luotu CWT Portrait–profiili ja onhan se aktiivinen? Muutoin myCWT:henei pääse kirjautumaan. Mikäli sinulla ei ole matkustajaprofiiliatietokannassamme, pyydä yritystänne luomaan sellainen.

Mikäliyllä olevista ei löydy ratkaisua asiaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Did this answer your question?