All Collections
Login and registration
Suomeksi
Sähköpostiosoitetta ei tunnistettu
Sähköpostiosoitetta ei tunnistettu
Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Alla mahdollisia syitä, jotka voivat aiheuttaa tunnistamattomasta sähköpostiosoitteesta kertovaan virheilmoitukseen rekisteröitymisen yhteydessä.

Annettuasi meille sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen ensimmäisessä vaiheessa, lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi ja jatkaa rekisteröitymistä. Mikäli sähköpostiosoitteesi ei löydy meidän tietokannastamme, saat alla olevan sisältöisen sähköpostin. 

Tämä ongelma voi johtua useista eri syistä. Alla on muutama kysymys, joihin vastaaminen saattaa auttaa oikean sähköpostiosoitteen löytämisessä:

  • Käytithän samaa työsähköpostiosoitetta, joka on CWT Portrait -profiilissasi? 

  • Onko yrityksenne lähiaikoina vaihtanut sähköpostiosoitteita tai sähköpostipalvelinta? Mikäli näin on, on mahdollista, että uusi sähköposti ei ole päivittynyt CWT Portrait -profiiliin. Käytä tässä tapauksessa rekisteröitymiseen vanhaa, Portrait-profiilissa olevaa sähköpostiosoitettasi. Rekisteröitymisen jälkeen voit päivittää sähköpostiosoitteen uudeksi. Mikäli vanha sähköposti ei ole enää lainkaan toiminnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Onhan sinulle varmasti luotu CWT Portrait–profiili ja onhan se aktiivinen? Muutoin myCWT:hen ei pääse kirjautumaan. Mikäli sinulla ei ole matkustajaprofiilia tietokannassamme, pyydä yritystänne luomaan sellainen.

Mikäli yllä olevista ei löydy ratkaisua asiaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Did this answer your question?