Login and registration
Suomeksi
En pääse kirjautumaan tunnuksillani

Saatko virheilmoituksen yrittäessäsi kirjautua sisään? Näistä ohjeista voi olla apua.

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Kirjaudu tunnuksillasi sisään myCWT:hen osoitteessa https://travel.mycwt.com/. Mikäli kirjautuminen ei onnistu ja saat virheilmoituksen, se johtuu siitä, että järjestelmä ei tunnista jotain tiedoistasi. Tämä voi johtua muutamasta eri syystä.

Kirjautuminen myCWT:hen ensimmäistä kertaa

Kun kirjaudut myCWT-sivustolle ensimmäistä kertaa, kirjoita aluksi käyttäjätunnukseksi työsähköpostiosoitteesi ja luo sen jälkeen itsellesi salasana. Rekisteröitymään pääset klikkaamalla tästä

Joidenkin yritysten kohdalla kirjautuminen myCWT:hen tapahtuu yrityksen intranetissä olevan linkin kautta (’single sign on’) ja kirjautuminen on näissä tapauksissa mahdollista vain tuota linkkiä käyttäen. Mikäli näin on sinun työnantajasi kohdalla, kirjaudu sisään yrityksenne intranetjärjestelmän kautta.

Et ole saanut rekisteröitymisviestiä

Joissain tapauksissa saattaa kestää puoli tuntiakin ennen kuin järjestelmämme lähettämä viesti saapuu. Viesti on saattanut jäädä myös yrityksenne roskapostisuodattimeen. Mikäli et ole saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Mikäli viesti ei ole saapuneiden viestien tai roskapostien kansiossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli myCWT-kirjautumistunnukset eivät tule perille, suosittelemme että otat yhteyttä yrityksenne matka-asioista vastaavaan henkilöön ja kerrot hänellekin tunnusviestien jäävän yrityksenne roskapostisuodattimeen.

Järjestelmä ei tunnista käyttäjätunnustasi

Yleensä käyttäjätunnuksesi on sama kuin työsähköpostiosoitteesi. On kuitenkin mahdollista myös, että käyttäjätunnuksesi ei ole sama kuin sähköpostiosoitteesi. Mikäli näin on, ja olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, klikkaa ’oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi?’-linkkiä, ja seuraa ohjeita saadaksesi käyttäjätunnuksesi takaisin.

Järjestelmä ei tunnista salasanaasi

Sama salasana toimii niin myCWT:ssä kuin CWT to Go-sovelluksessakin. Mikäli olet vaihtanut salasanasi toisessa, vaihtuu se myös toisessa. Yritä muistella, oletko vaihtanut salasanaasi lähiaikoina ja yritä uudestaan, jos näin on. Välttääksesi näppäilyvirheiden vaikutuksen, paina salasanakentän vieressä olevaa kuvaketta nähdäksesi salasanasi syöttäessäsi sitä. Mikäli et siltikään pääse kirjautumaan sisään, klikkaa ”unohditko salasanasi”-linkkiä ja seuraa ohjeita päästäksesi asettamaan uuden salasanan.

Olet varma, että sekä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat oikein, mutta saat silti virheilmoituksen, etkä pääse rekisteröitymään/kirjautumaan sisään

Mikäli olet varma, että syöttämäsi tiedot ovat oikeat, mutta et siltikään pääse kirjautumaan sisään, yritä uudestaan myöhemmin. Jos ongelma ei vieläkään ole poistunut, ota yhteyttä tukipalveluumme.

Et ole saanut viestiä unohtuneesta käyttäjätunnuksesta tai salasanasta

Joissain tapauksissa saattaa kestää puoli tuntiakin ennen kuin järjestelmämme lähettämä viesti saapuu. Viesti on saattanut jäädä myös yrityksenne roskapostisuodattimeen. Mikäli et ole saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Mikäli viesti ei ole saapuneiden viestien tai roskapostien kansiossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli myCWT-viestit eivät tule perille, suosittelemme että otat yhteyttä yrityksenne matka-asioista vastaavaan henkilöön ja kerrot hänellekin kirjautumisviestien jäävän yrityksenne roskapostisuodattimeen.

Olet rekisteröitynyt tai kirjautunut myCWT:hen mutta saat ”authentication failed”-virheilmoituksen

Joidenkin yritysten kohdalla kirjautuminen myCWT:hen tapahtuu yrityksen intranetissä olevan linkin kautta (’single sign on’), ja tarvittavat tiedot ovat saatavilla yrityksen intranetistä. Mikäli kirjaudut myCWT:hen ja saat virheilmoituksen, jossa lukee ’authentication failed’, niin kyse on tästä. Ole hyvä ja kirjaudu järjestelmään yrityksenne intranetin kautta.

Yrität päästä myCWT:hen yrityksenne intranetin kautta, mutta saat virheilmoituksen

Mikäli yritit kirjautua myCWT:hen yrityksenne intranetin kautta ja sait virheilmoituksen, ota yhteyttä tukipalveluumme.