Uuden salasanan asettaminen
Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Onko salasanasi unohtunut? Tai saatko jatkuvasti salasanaasi liittyviä virheilmoituksia? Seuraa näitä ohjeita asettaaksesi uuden salasanan tilillesi.

Kaikki me tiedämme, että salasanojen muistaminen voi olla hankalaa. Koetamme löytää paremman tavan kirjautua tilillesi, mutta toistaiseksi salasanaa vielä tarvitaan.

Näin voit päivittää salasanasi:

1. vaihe

Klikkaa kirjautumissivulla Oletko unohtanut salasanasi?-linkkiä salasanakentän alla.

2. vaihe

Ilmoita seuraavalla sivulla käyttäjätunnuksesi. Käyttäjätunnus on yleensä sama kuin työsähköpostiosoitteesi. Painettuasi Seuraava-painiketta saat sähköpostin, joka kertoo, miten voit luoda uuden salasanan. Jos et muista käyttäjätunnustasi, saat sen selville Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi?-linkin takaa.

3. vaihe

Tarkasta oletko saanut sähköpostiisi viestin otsikolla ’Reset your CWT password.’ Mikäli et näe tällaista viestiä saapuneissa viesteissäsi, tarkista roskapostikansiosi, sillä se saattaa olla siellä. Klikkaa ’RESET PASSWORD’-painiketta sähköpostissa luodaksesi uuden salasanan.

4. vaihe

Luo uusi salasana. Huomaa, että salasanan täytyy olla sääntöjen mukainen. Painettuasi ”CREATE PASSWORD”-painiketta, sinut ohjataan kirjautumissivulle, jossa voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tuetut selaimet

myCWT toimii Chromen, Edgen, Safarin ja Firefoxin uusimmilla versioilla. Varmista, että JavaScriptiä käyttävät internetsivut toimivat valitsemallasi selaimella. Mikäli sinulle tulee ongelmia tilille kirjautuessasi, paina näytön alaosassa olevaa oranssivalkoista chat-painiketta ja saat yhteyden asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään asian ratkaisemisessa. Lisäohjeita löydät myös kirjautumissivun alaosan HelpCenter –linkistä.