All Collections
Login and registration
Suomeksi
Käyttäjätunnuksen saaminen takaisin
Käyttäjätunnuksen saaminen takaisin

Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi? Näin saat sen takaisin.

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla varmistamme, että vain sinä pääset käsiksi tilisi tietoihin. Oletusasetuksena tunnusten luomisessa on, että käyttäjätunnuksesi on sama kuin sähköpostiosoitteesi. Tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista. Esimerkiksi, mikäli sähköpostiosoitteesi alla on kaksi eri tiliä, on toiselle tilille luotava toinen käyttäjätunnus. Mikäli et muista käyttäjätunnustasi, suosittelemme ensin kokeilemaan sähköpostiosoiteta. Mikäli tämä ei toimi, seuraa näitä ohjeita:

Vaihe 1

Paina ”forgot username”-linkkiä kirjautumissivulla.

Vaihe 2

Syötä sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 3

Avaa sähköpostiisi lähettämämme sähköpostiviesti, jonka otsikko on ”Your CWT Account Username.” Viestistä käy ilmi käyttäjätunnuksesi, nimesi ja henkilökohtainen työtekijätunnuksesi. Mikäli saman sähköpostin alla on useita tilejä, ne ovat kaikki listattuna. Kirjautuaksesi sisään, klikkaa käyttäjätunnustasi. Linkki vie sinut takaisin kirjautumissivulle, johon sinun pitää kirjoittaa salasanasi. 

Mikäli näistä ohjeista huolimatta et pääse kirjautumaan tilillesi, paina chat-painiketta sivun oikeassa alakulmassa ja saat yhteyden asiakastukeemme.

Did this answer your question?