Skip to main content
Få teknisk assistance
Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Her finder du de oftest stillede spørgsmål tilvores produkter. Har du stadig brug for vores hjælp til CWTs online services,kan du kontakte os på følgende måder:

Regionale Teknisk Service Centre

Dit sædvanlige Teknisk Service Center erkvalificeret til at besvare spørgsmål om myCWT. Kontakt først servicecentret,selv hvis det ikke er anført nedenfor.
​ 
Når du kontakter et Teknisk Service Center, skal du huske at give vigtigeoplysninger, som er med til at gøre supportproceduren hurtigere: Dit efter- ogfornavn, navnet på din virksomhed og en kort beskrivelse af din forespørgsel.

USA og Canada:

Europa:

Mellemøsten og Afrika

Latinamerika:

Asien og Stillehavsområdet

myCWT-supportformular

På myCWT-sitet finder du enkontaktformular til teknisk assistance via linket nederst på sitet.

Når du rapporterer et problem, skal du sørge forat give så mange oplysninger som muligt, der beskriver problemet (hvad varfejlen, hvornår opstod den og hvor præcis på siden). Det vil fremskyndeprocessen og hjælpe med at løse dit problem så hurtigt som muligt.

Support til myCWT
Du finder enkontaktformular til teknisk assistance til myCWT-appen via hovedmenuen. Nårdu har valgt en kategori, åbnes e-mailvindue, hvor du kan sende din anmodningom assistance.

** Hvis du har behov for assistance i ennødsituation i forbindelse med rejserelaterede problemer eller booking, bedervi dig se vores liste over døgnåbnesupportcentre.

Did this answer your question?