Vi vet att det kan varakrrångligt att komma ihåg alla sina lösenord. Men tills dess att vi hittar ett bättresätt att se till att ditt konto är säkrat måste du logga in på ditt konto. Såhär gör man det.

Steg 1
På inloggningssidan klickar du på länken 'Glömt lösenord?' underlösenordsfältet.

Steg 2
På sidan Återställ lösenord ger du ditt användarnamn, som vanligtvis är dinarbetsmailadress. Efter att ha klickat på knappen NEXT får du ett mail medinstruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord. Om du inte kommer ihåg dittanvändarnamn kan du hämta det genom att klicka på länken 'Glömt användarnamn?'under användarnamnsfältet.

Steg 3
Gå till din inkorg och sök efter ett mail som heter “Återställ dittCWT-lösenord”. Om du inte ser ett sådant mail kolla också din skräppostmapp.Klicka på knappen 'RESET PASSWORD' i e-postmeddelandet för att ange ett nyttlösenord.

Steg 4
Skapa ett nytt lösenord. Setill att ditt nya lösenord följer säkerhetsinstruktionerna. Efter att duklickat på 'CREATE PASSWORD'-knappen kommer du tillbaka till inloggningssidanför att skriva in ditt användarnamn och nytt lösenord.

Webbläsarsupport

myCWT fungerar på nyare versionerav Chrome, Internet Explorer, Safari och Firefox. Se till att din webbläsarestöder webbplatser som kräver att JavaScript ska vara aktiverat.

Om du fortfarande stöter påproblem med att logga in på ditt konto, klicka på chattknappen längst ned tillhöger på skärmen för att kontakta vår kundsupport för ytterligare hjälp.

The Carlson Wagonlit Team