Brugernavn og adgangskode skal sikre, at det kuner dig, der har adgang til din rejsekonto.

Når rejsekontoen bliver oprettet, indstilles ditbrugernavn som standard til at være det samme som din e-mailadresse. I nogletilfælde er det dog ikke muligt. Hvis du fx ønsker at registrere flere kontimed samme e-mailadresse, skal du angive et andet brugernavn for hver ny konto.

Kender du ikke dit brugernavn, opfordrer vi dig til at prøve din e-mailadresseførst. Hvis det ikke virker, skal du følge disse trin:

Trin 1
Klik på linket "Har du glemt dit brugernavn?" på log ind-siden.

Trin 2
Indtast din e-mailadresse

Trin 3
Åbn e-mailen, vi har sendt dig, med emnet "Brugernavn tildin CWT-konto." Dit brugernavn er synligt sammen med dit navn ogvirksomheds-id. Hvis du har flere forskellige konti under din e-mailadresse, erde anført i tabellen. For at logge ind på den ønskede konto kan du blot klikkepå dit brugernavn. Så dirigeres du tilbage til
log ind-siden, hvor du skal indtaste din adgangskode.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind pådin konto, skal du klikke på

chat-knappen i skærmens nederste højre hjørne forat kontakte vores kundesupport-team.

Venlig hilsen,

Carlson Wagonlit Travel