Vi använder ett användarnamn ochlösenord för att vara säkra på att ingen annan än du själv har tillgång tillditt resekonto. När ditt konto skapas är ditt användarnamn som standarddetsamma som din e-postadress.
I vissa fall är det dock inte möjligt. Om du tillexempel har skapat två konton med din e-postadress måste du ange ett annatanvändarnamn för det andra kontot.
Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn uppmanar vi dig att först pröva dine-postadress. Om detta inte fungerar följer du dessa steg:

Steg 1Klicka på länken 'Glömt användarnamn' påinloggningssidan.

Steg 2Skriv in din mailadress

Steg 3Öppna e-postmeddelandet från oss med rubriken“Användarnamnet på ditt CWT-konto”. Ditt användarnamn kommer att synastillsammans med ditt namn och anställnings-id. Om du har flera konton under dine-postadress kommer de att anges i tabellen. För att logga in på ditt kontobehöver du bara klicka på ditt användarnamn. Då förs du tillbaka tillinloggningssidan där du också ska ange ditt lösenord.

Om du fortfarande stöter påproblem med att logga in på ditt konto kan du klicka på chattknappen längst nedtill höger på skärmen för att kontakta vår kundsupport för ytterligare hjälp..

The Carlson Wagonlit Team