Onkosalasanasi unohtunut? Tai saatko jatkuvasti salasanaasi liittyviävirheilmoituksia? Seuraa näitä ohjeita asettaaksesi uuden salasanan tilillesi.

Kaikkime tiedämme, että salasanojen muistaminen voi olla hankalaa. Koetamme löytääparemman tavan kirjautua tilillesi, mutta toistaiseksi salasanaa vielätarvitaan.

Näin voit päivittääsalasanasi:

1.vaihe

Klikkaakirjautumissivulla Oletko unohtanut salasanasi?-linkkiä salasana-kentän alla.

2.vaihe

Ilmoitaseuraavalla sivulla käyttäjätunnuksesi. Käyttäjätunnus on yleensä sama kuintyösähköpostiosoitteesi. Painettuasi Seuraava-painiketta saat sähköpostin, jokakertoo, miten voit luoda uuden salasanan. Jos et muista käyttäjätunnustasi, saatsen selville Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi?-linkin takaa.

3.vaihe

Tarkastaoletko saanut sähköpostiisi viestin otsikolla ’Reset your CWT password.’ Mikäliet näe tällaista viestiä saapuneissa viesteissäsi, tarkista roskapostikansiosi,sillä se saattaa olla siellä. Klikkaa ’RESET PASSWORD’-painiketta sähköpostissaluodaksesi uuden salasanan.

4.vaihe

Luouusi salasana. Huomaa, että salasanan täytyy olla sääntöjen mukainen.Painettuasi ”CREATE PASSWORD”-painiketta, sinut ohjataan kirjautumissivulle,jossa voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tuetut selaimet

myCWT toimii Chromen,Internet Explorerin, Safarin ja Firefoxin uusimmilla versioilla. Varmista, ettäJavaScriptiä käyttävät internetsivut toimivat valitsemallasi selaimella. Mikälisinulle tulee ongelmia tilille kirjautuessasi, paina näytön alaosassa olevaa oranssi-valkoistachat-painiketta ja saat yhteyden asiakaspalveluumme, joka auttaa mielelläänasian ratkaisemisessa. Lisäohjeita löydät myös kirjautumissivun alaosan HelpCenter –linkistä.