Käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla varmistamme, että vainsinä pääset käsiksi tilisi tietoihin. Oletusasetuksena tunnusten luomisessa on,että käyttäjätunnuksesi on sama kuin sähköpostiosoitteesi. Tämä ei kuitenkaanaina ole mahdollista. Esimerkiksi, mikäli sähköpostiosoitteesi alla on kaksieri tiliä, on toiselle tilille luotava toinen käyttäjätunnus. Mikäli et muistakäyttäjätunnustasi, suosittelemme ensin kokeilemaan sähköpostiosoiteta. Mikälitämä ei toimi, seuraa näitä ohjeita:

Vaihe 1

Paina ”forgot username”-linkkiä kirjautumissivulla.

Vaihe 2

Syötä sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 3

Avaa sähköpostiisi lähettämämme sähköpostiviesti, jonka otsikkoon ”Your CWT Account Username.” Viestistä käy ilmi käyttäjätunnuksesi, nimesija henkilökohtainen työtekijätunnuksesi. Mikäli saman sähköpostin alla onuseita tilejä, ne ovat kaikki listattuna. Kirjautuaksesi sisään, klikkaa käyttäjätunnustasi.Linkki vie sinut takaisin kirjautumissivulle, johon sinun pitää kirjoittaasalasanasi.

Mikäli näistä ohjeista huolimatta et pääse kirjautumaantilillesi, paina chat-painiketta sivun oikeassa alakulmassa ja saat yhteydenasiakastukeemme.

Carlson Wagonlit Travelin online-tuki