Kirjaudutunnuksillasi sisään myCWT:henosoitteessa https://www.mycwt.com. Mikäli kirjautuminenei onnistu ja saat virheilmoituksen, se johtuu siitä, että järjestelmä ei tunnistajotain tiedoistasi. Tähän voi johtua muutamasta eri syystä.

Kirjautuminen myCWT:henensimmäistä kertaa

Kunkirjaudut myCWT-sivustolleensimmäistä kertaa, kirjoita aluksi käyttäjätunnukseksi työsähköpostiosoitteesija luo sen jälkeen itsellesi salasana. Rekisteröitymään pääset klikkaamalla tästä

Joidenkinyritysten kohdalla kirjautuminen myCWT:hentapahtuu yrityksen intranetissä olevan linkin kautta (’single sign on’) ja kirjautuminenon näissä tapauksissa mahdollista vain tuota linkkiä käyttäen. Mikäli näin on sinuntyönantajasi kohdalla, kirjaudu sisään yrityksenne intranetjärjestelmän kautta.

Et ole saanut rekisteröitymisviestiä

Joissaintapauksissa saattaa kestää puoli tuntiakin ennen kuin järjestelmämme lähettämäviesti saapuu. Viesti on saattanut jäädä myös yrityksenne roskapostisuodattimeen.Mikäli et ole saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Mikäliviesti ei ole saapuneiden viestien tai roskapostien kansiossa, ota yhteyttäasiakaspalveluumme.

MikälimyCWT-kirjautumistunnukset eivättule perille, suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksenne matka-asioistavastaavaan henkilöön ja kerrot hänellekin tunnusviestien jäävän yrityksenneroskapostisuodattimeen.

Järjestelmä ei tunnistakäyttäjätunnustasi

Yleensäkäyttäjätunnuksesi on sama kuin työsähköpostiosoitteesi. On kuitenkinmahdollista myös, että käyttäjätunnuksesi ei ole sama kuinsähköpostiosoitteesi. Mikäli näin on, ja olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, klikkaa ’oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi?’-linkkiä, ja seuraa ohjeitasaadaksesi käyttäjätunnuksesi takaisin.

Järjestelmä ei tunnistasalasanaasi

Samasalasana toimii niin myCWT:ssä kuinCWT to Go-sovelluksessakin. Mikäli olet vaihtanut salasanaasi salasanasi toisessa,vaihtuu se myös toisessa. Yritä muistella, oletko vaihtanut salasanaasilähiaikoina ja yritä uudestaan, jos näin on. Välttääksesi näppäilyvirheidenvaikutuksen, paina salasanakentän vieressä olevaa kuvaketta nähdäksesisalasanasi syöttäessäsi sitä. Mikäli et siltikään pääse kirjautumaan sisään,klikkaa ”unohditko salasanasi”-linkkiä ja seuraa ohjeita päästäksesi asettamaanuuden salasanan.

Olet varma että sekäkäyttäjätunnuksesi että salasanasi ovat oikein, mutta saat siltivirheilmoituksen etkä pääse rekisteröitymään/kirjautumaan sisään

Mikäliolet varma että syöttämäsi tiedot ovat oikeat, mutta et siltikään pääse kirjautumaansisään, yritä uudestaan myöhemmin. Jos ongelma ei vieläkään ole poistunut, otayhteyttä tukipalveluumme.

Et ole saanut viestiäunohtuneesta käyttäjätunnuksesta tai salasanasta

Joissaintapauksissa saattaa kestää puoli tuntiakin ennen kuin järjestelmämme lähettämäviesti saapuu. Viesti on saattanut jäädä myös yrityksenne roskapostisuodattimeen.Mikäli et ole saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Mikäliviesti ei ole saapuneiden viestien tai roskapostien kansiossa, ota yhteyttäasiakaspalveluumme.

MikälimyCWT-viestit eivät tule perille,suosittelemme, että otat yhteyttä yrityksenne matka-asioista vastaavaanhenkilöön ja kerrot hänellekin kirjautumisviestien jäävän yrityksenneroskapostisuodattimeen.

Olet rekisteröitynyttai kirjautunut myCWT:hen mutta saat ”authentication failed”-virheilmoituksen

Joidenkinyritysten kohdalla kirjautuminen myCWT:hentapahtuu yrityksen intranetissä olevan linkin kautta (’single sign on’), ja tarvittavattiedot ovat saatavilla yrityksen intranetistä. Mikäli kirjaudut myCWT:hen ja saat virheilmoituksen,jossa lukee ’authentication failed’, niin kyse on tästä. Ole hyvä ja kirjaudujärjestelmään yrityksenne intranetin kautta.

Yrität päästä myCWT:henyrityksenne intranetin kautta, mutta saat virheilmoituksen

Mikäliyritit kirjautua myCWT:henyrityksenne intranetin kautta ja sait virheilmoituksen, ota yhteyttätukipalveluumme.