Vi ved det godt. Det kan være noget bøvl at huskeadgangskoder. Men indtil vi finder en bedre måde at sikre din kontos sikkerhed,har du brug for en adgangskode til at logge ind på din konto.

Sådan gør du:

Trin 1
På log ind-siden skal du klikke på linket "Har du glemt adgangskoden?"under adgangskodefeltet

Trin 2
På siden for nulstilling af adgangskode skal du indtaste dit brugernavn. Ditbrugernavn er som standard din arbejds-e-mail. Når du har klikket på knappenNÆSTE, modtager du en e-mail med en vejledning til at oprette en nyadgangskode. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du hente det ved atklikke på linket "Har du glemt dit brugernavn?" underbrugernavnsfeltet.

Trin 3
Gå til din indbakke, og find en e-mail med emnelinjen "Nulstilling af dinCWT-adgangskode." Hvis du ikke kan finde e-mailen, bør du tjekke dinspammappe,

da den kan være havnetder. Klik på knappen "NULSTIL ADGANGSKODE" i e-mailen for at opretteen ny adgangskode.

Trin 4Opret en ny adgangskode. Sørg for at oprette din adgangskode ioverensstemmelse med reglerne for adgangskode. Når du har klikket på knappen"OPRET ADGANGSKODE", dirigeres du til log ind-siden, hvor du skalindtaste dit brugernavn og din nye adgangskode igen.

Understøttende browsere

myCWT fungerer på nyere versioner af Chrome,Internet Explorer, Safari og Firefox. Sørg for, at din browser understøtterwebsteder, der kræver aktivering af JavaScript.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind pådin konto, skal du klikke på chat-knappen i skærmens nederste højre hjørne forat kontakte vores kundesupport-team.

Venlig hilsen,

Carlson Wagonlit Travel