Login and registration
Dansk
Jeg kan ikke logge ind på min konto

Får du vedvarende fejl ved log ind? Følgende tekst kan være til hjælp.

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Gå ind på din konto via myCWT: https://travel.mycwt.com/. Hvis du prøver at logge på og får en fejlmeddelelse, betyder det, at vi ikke kunne identificere dine log ind-oplysninger.

Når du logger ind på myCWT første gang

Hvis det er første gang, du forsøger at logge indpå myCWT, skal du indtaste din arbejds-e-mailadresse og derefter oprette en adgangskode. Du skal begynde tilmeldingsproceduren her.

Nogle virksomheder er konfigureret til at have adgang til myCWT via et specifikt virksomhedslink ("Single Sign On") og brugeroplysninger, der er tilgængelige via virksomhedens intranet. Hvis det er tilfældet, bør du prøve at logge ind via din virksomheds intranet.

Du modtog ikke en registrerings-e-mail

Det kan tage op til 30 minutter, før du modtager en e-mail, der er sendt fra vores system. Vær opmærksom på, at e-mails kan blive frasorteret eller blokeret af din virksomheds spamfilter.

Hvis e-mailen ikke er i din indbakke eller spammappe, skal du kontakte vores kundesupport. Du kan også kontakte dit interne rejseteam og oplyse om, at log ind-e-mails fra myCWT muligvis frasorteres af din virksomheds spamfilter.

Vi kunne ikke identificere dit brugernavn

Som standard bør dit brugernavn være din arbejds-e-mailadresse. Det er muligt, at dit brugernavn ikke er din arbejds-e-mailadresse. Kender du ikke dit brugernavn, så klik på linket "Har du glemt dit brugernavn?" og følg vejledningen.

Vi kunne ikke identificere din adgangskode

Din adgangskode er gyldig til både myCWT og myCWT app’en. Hvis du ændrer din adgangskode ét sted, afspejles det i det andet. Har du fornylig ændret din adgangskode, så prøv at indtaste den igen.

Klik på ikonet i feltet for at vise adgangskoden, du indtaster, så du forhindrer tastefejl. Hvis du fortsat oplever fejl, skal du klikke på linket "Har du glemt adgangskoden?" og følge vejledningen for at nulstille.

Du er sikker på, at dit brugernavn og din adgangskode er korrekt, men modtager fortsat en fejlmeddelelse og kan ikke tilmelde dig eller logge ind.

Hvis du er sikker på, at dit brugernavn og din adgangskode er korrekt, men du stadig ikke kan logge ind, skal du prøve at logge ind lidt senere. Hvis problemet varer ved, skal du kontakte voressupportteam.

Du modtog ikke en e-mail om"glemt adgangskode" eller "glemt brugernavn"

Det kan tage op til 30 minutter, før du modtager en e-mail, der er sendt fra vores system. Vær opmærksom på, at e-mails kan blive frasorteret eller blokeret af din virksomheds spamfilter.

Hvis e-mailen ikke er i din indbakke eller spammappe, skal du kontakte vores kundesupport. Du kan også kontakte dit interne rejseteam og oplyse om, at log ind-e-mails fra myCWT muligvis frasorteres af din virksomheds spamfilter.

Du har registreret dig eller logget ind på myCWT, men modtog en "Godkendelse mislykkedes"-fejlmeddelelse

Nogle virksomheder er konfigureret til kun at have adgang til myCWT via et specifikt virksomhedslink ("Single Sign On") og brugeroplysninger, der er tilgængelige via virksomhedens intranet. Har du forsøgt at logge ind på myCWT og modtaget en meddelelse om "Godkendelse mislykkedes", er dette tilfældet. Prøv at logge ind igen via din virksomheds intranet.

Du forsøgte at få adgang til myCWT via din virksomheds intranet, men modtog en fejlmeddelelse

Hvis du forsøgte at få adgang til myCWT via din virksomheds intranet og modtog en "Vi kunne ikke logge dig ind"-meddelelse eller en anden fejl såsom "Kontoen er udløbet"eller "Kontoen blev ikke fundet", skal du kontakte vores Kundesupport.

Understøttende browsere

myCWT fungerer på nyere versioner af Chrome, Edge, Safari og Firefox. Sørg for, at din browser understøtter websteder, der kræver aktivering af JavaScript.