Login and registration
Svensk
Jag kan inte logga in på mitt konto

Har du fortfarande problem med inloggningen? Då kan följande beskrivning vara till hjälp.

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Logga in på ditt konto via myCWT-inloggninssidan på https://travel.mycwt.com/. Om du försöker logga in och får ett felmeddelande betyder det att vi inte har kunnat identifiera en av dina inloggninsuppgifter. Då kan något av följande ha gått fel.

Du loggar in på den nya myCWT-webbplatsen för första gången

Om detta är första gången du försöker logga in på den nya myCWT-webbplatsen måste du ange din arbetsmailadress och sedan skapa ett lösenord. Du kan starta registreringsprocessen här.

I vissa företag kan man komma åt myCWT genom en specifik företagslänk (s.k. “Single Sign-On”) via företagets intranät. Om detta är fallet i ditt företag ska du försöka att logga in via ditt intranät i stället.

Du fick inte ett registrerings meddelande

Det kan ta upp till 30 minuter innan du får ett mail skickat från vårt system. I vissa fall kan e-postmeddelanden filtreras eller blockeras av ditt företags spamfilter. Om du inte fick ett e-postmeddelande från oss, kolla först din e-posts spammapp. Om e-postmeddelandet inte har kommit till din inkorg eller skräppost, kontakta vår kundsupport. Vi rekommenderar också att du kontaktar kontakta ditt interna reseteam och rapporterar att myCWTs inloggningsmail eventuellt filtreras av ditt företags spamfilter.

Ditt användarnamn kan inteidentifieras

Som standard ska ditt användarnamn vara din arbetsmailadress. Det kan också vara möjligt att ditt användarnamn är något annat. Om du har glömt ditt användarnamn kan du klicka på länken 'Glömt användarnamn?' och följa anvisningarna för att återkalla ditt användarnamn.

Ditt lösenord kan inte identifieras

Du har samma lösenord för både i myCWT och myCWT -mobilappen. Om du har ändrat lösenordet i det ena, kommer det att gälla också i det andra. Försökatt komma ihåg om du nyligen har ändrat ditt lösenord och att skriva in det igen. Vid behov kan du klicka på ikonen i fältet för att visa lösenordet du skriver för att förhindra skrivfel. Om du fortsatt får fel, klicka på länken “Glömt lösenord?” och följ instruktionerna på skärmen för att återställa ditt lösenord.

Du är säker på att ditt användarnamn och lösenord är korrekta men fortfarande får du ett felmeddelande och kan inte registrera eller logga in.

Om du är säker på att ditt användarnamn och lösenord är korrekta men du fortfarande inte kan logga in, försök på nytt några minuter senare. Om problemet kvarstår kan du kontakta vår supportteam.

Du har inte fått ett e-postmeddelande för Glömt användarnamn eller Glömt lösenord

Det kan ta upp till 30 minuter innan du får ett mail skickat från vårt system. I vissa fall kan e-postmeddelanden filtreras eller blockeras av ditt företagsspamfilter. Om du inte fick ett e-postmeddelande från oss, kolla först din e-posts spammapp. Om e-postmeddelandet inte har kommit till din inkorg eller skräppost, kontakta vår kundsupport. Vi rekommenderar också att du kontaktar kontakta ditt interna reseteam och rapporterar att myCWTs inloggningsmail eventuellt filtreras av ditt företags spamfilter.

Du registrerade eller loggade in på myCWT men fick ett “Autentisering misslyckades” -felmeddelande.

Vissa företag kan komma åt myCWT endast genom en specifik företagslänk (“Single Sign-On”) som är tillgänglig via företagets intranät. Om du loggat in på myCWT och fått ett meddelande om “autentiseringsfel” ska du försöka att logga in via ditt företags intranät.

Du försökte komma åt myCWT från ditt intranät men fick ett felmeddelande

Om du försökte komma åt myCWT från ditt företags hemsida och fick ett meddelande “Vi kunde inte logga in ”eller ett annat fel som “Konto utgått” eller “Konto inte hittat”, kontakta vår kundsupport.

Webbläsarsupport

myCWT fungerar på nyare versioner av Chrome, Edge, Safari och Firefox. Se till att din webbläsare stöder webbplatser som kräver att Java Script ska vara aktiverat.