Nulstilling af adgangskode

Har du glemt din adgangskode, eller får du vedvarende adgangskodefejl? Sådan nulstiller du din adgangskode til din rejsekonto

Marzena Lichota avatar
Written by Marzena Lichota
Updated over a week ago

Vi ved det godt. Det kan være noget bøvl at huske adgangskoder. Men indtil vi finder en bedre måde at sikre din kontos sikkerhed, har du brug for en adgangskode til at logge ind på din konto.

Sådan gør du:

Trin 1
På log ind-siden skal du klikke på linket "Har du glemt adgangskoden?" under adgangskode-feltet

Trin 2
På siden for nulstilling af adgangskode skal du indtaste dit brugernavn. Dit brugernavn er som standard din arbejds-e-mail. Når du har klikket på knappen NÆSTE, modtager du en e-mail med en vejledning til at oprette en ny adgangskode. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du hente det ved at klikke på linket "Har du glemt dit brugernavn?" under brugernavns-feltet.

Trin 3
Gå til din indbakke, og find en e-mail med emnelinjen "Nulstilling af din CWT-adgangskode." Hvis du ikke kan finde e-mailen, bør du tjekke din spammappe, da den kan være havnet der. Klik på knappen "NULSTIL ADGANGSKODE" i e-mailen for at oprette en ny adgangskode.

Trin 4

Opret en ny adgangskode. Sørg for at oprette din adgangskode i overensstemmelse med reglerne for adgangskode. Når du har klikket på knappen "OPRET ADGANGSKODE", dirigeres du til log ind-siden, hvor du skal indtaste dit brugernavn og din nye adgangskode igen.

Understøttende browsere

myCWT fungerer på nyere versioner af Chrome, Edge, Safari og Firefox. Sørg for, at din browser understøtter websteder, der kræver aktivering af JavaScript.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din konto, skal du klikke på chat-knappen i skærmens nederste højre hjørne for at kontakte vores kundesupport-team.